esküvői ruha

Bélavári Zita Couture egyik fő profilja az egyedi esküvői ruhák tervezése, és azok haute couture minőségben való kivitelezése.

Tervezés

Ötleteim alapján, olyan öltözékeket tervezek és készítek, melyek elkerülnek minden hagyományos megoldást, viselésük mégis kényelmes, hangsúlyozva viselőjük egyéniségét, nőiességét. Kollekcióimra jellemző a könnyed, légies, érzéki megjelenés, a nőies, elegáns formák, a különleges felületi megoldások, a harmonikus színhasználat.

Kifogástalan minőségű Spanyol, Olasz, Francia alapanyagokkal dolgozom, maximális igényességgel, profi szakmai csapattal. Az öltözékek tervezésekor a fazonok és formák megalkotásához a megérzésemre, saját intuícióimra hallgatok. Olyan menyasszonyokra álmodom ezeket a ruhákat, akik mernek különbözni, akiknek fontos, hogy egyéniségüket, stílusukat megőrizve igazi nőként álljanak az oltár elé. Úgy gondolom, ez a feladata egy tervezőnek. Bármikor, és bármiből képes vagyok ruhát tervezni, ez az, amit szeretek. Álmodni, inspirálódni, papírra vetni és megvalósítani.

Kollekció

Bélavári Zita által tervezett és kivitelezett esküvői ruhák mintakollekcióiban található öltözékek kölcsönözhetőek. Lehetőség van a kollekciók darabjainak méretre készítésére, valamint ezen modellektől független, egyedi elképzelések, tervezői ötletek alapján történő egyedi ruhák készítésére is.

Ruha kölcsönzés

Szalonunkban egyedi tervezésű ruhákkal találkozhatsz, mindenből csak egy darab készül. Évente 10-12 darab modellel bővülő GLAMOUR kollekcióink kétrészes darabjai nem csak stílusban, méretben is kiválóan kombinálhatóak. A 2016-ban debütáló DELUXE kollekcióban a számos egyberészes ruhák mellett, variálható, többrészes modellek közül is választhatsz. A ruhákat kölcsönzés esetén természetesen méretre igazítjuk, azonban nagy változtatásokat nem áll módunkban elvégezni a ruhákon.

Ruha kölcsönzés ár

  • GLAMOUR kollekció kölcsönzési árai: 100.000 - 220.000 Ft között.
  • DELUXE kollekció kölcsönzési árai: 250.000 Ft - 350.000 Ft között.

Tervezés, méretre készítés

Abban az esetben, ha méretben nem megfelelő ruhára esett a választásod, és a méretigazítást nem lehet megoldani, javasoljuk az egyedi ruha tervezését, méretre készítését. Lehetőséged van arra is, hogy a méretben nem megfelelő felső - vagy szoknyarészt készítsük csak el a méretedben, a másik részt kölcsönözheted. Egyedi elképzelések, igények, szempontok, valamint a tervezői ötletek alapján is van lehetőséged egy egyedi ruha készítésére.

Méretre készített ruha ár

1. Kollekciónk egyik konkrét modelljét készítjük el a méretedben.

  • GLAMOUR kollekció: 250.000 Ft - 400.000 Ft
  • DELUXE kollekció: 450.000 Ft - 600.000 Ft
2. Lehetőséged van arra is, hogy több modellből állítsuk össze álomruhádat.
  • GLAMOUR kollekció: 250.000 Ft - 400.000 Ft
  • DELUXE kollekció: 450.000 Ft - 600.000 Ft
3. Kollekcióink darabjaitól független, egyedi elképzelések, kérések, tervezői ötletek alapján készítjük el a számodra tökéletes esküvői ruhát.
  • Egyedi elképzelések alapján: 600.000 Ft-tól
Áraink tájékoztató jellegűek, forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t.