Ki tervezi a ruháidat? Mikor érdemes elkezdeni az esküvői ruha keresését, kiválasztását az esküvő időpontja előtt?

A menyasszonyok általában az esküvő időpontja előtt 7-8 hónappal, az esküvői ruhájuk kiválasztásával kezdik a “Nagy Nap” szervezését.

Azt szoktuk javasolni azoknak a menyasszonyoknak, akik Bélavári Zita Couture ruhában szeretnének oltár elé állni, hogy ha már biztosan tudják esküvőjük dátumát, e-mailen vagy telefonon keressék meg tanácsadóinkat, akik készségesen segítenek a megfelelő próbaidőpont megtalálásában.

Kollekcióink, a bérlések miatt, az esküvői szezon ideje alatt (májustól-októberig), hiányosan vannak jelen szalonunkban. Így előfordulhat, mivel minden ruhából csak egy darab készül, hogy ha ebben az időszakban szeretnél ellátogatni hozzánk, az általad kiválasztott darabok nem lesznek elérhetők a próba során.

Ha mégis ebben az időszakban szeretnél ruhapróbára jönni, kérünk Téged, az időpont egyeztetésekor mondd el, melyek azok a darabok, amiket mindenképpen szeretnél megpróbálni, így tanácsadóink ezt figyelembe véve keresik meg az erre megfelelő alkalmat.

Hogyan tudok időpontot foglalni ruhapróbára?

Időpontot egyeztethetsz személyesen ( Mohács, Dózsa György u. 40. ), vagy a +36 70 424-0229-es telefonszámon, illetve e-mailben az info@belavarizita.hu e-mail címen.

Időpont egyeztetésre elsősorban a telefonos kapcsolatfelvételt ajánljuk, ugyanis az

ilyenkor felmerülő kérdésekre tanácsadóink rögtön választ tudnak adni.

Szalonjuk milyen nyitvatartással működik, mikor tudnak fogadni?

Hétfőtől péntekig 9.00-17.00 óráig, szombaton 9.00-12.00 várjuk az érdeklődőket.

Csak időpont-egyeztetéssel lehet ruhát próbálni?

Szalonunkba az ország különböző pontjairól, bejelentkezés alapján, 3 óránként érkeznek menyasszonyok. Működésünket úgy alakítottuk ki, hogy tanácsadóink tőkéletes hozzáértéssel, zavartalanul, maximális odafigyeléssel segíthessék a hozzánk ellátogató érdeklődőket.

Időpont foglalás nélkül csak akkor van lehetőséged ruhát próbálni, ha szalonunk napirendjében több órás szünet van.

Tanácsadóink készségesen segítenek Neked, de erre csak addig van lehetőségük, amíg a következő, bejelentkezés alapján érkező vendégünk meg nem érkezik.

Ha nem szeretnéd a ruhapróbádat a szerencsére bízni, kérünk Téged vedd fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal, és egyeztess egy számodra megfelelő időpontot, hogy a Te próbád is tökéletes lehessen.

Hol található A Bélavári Zita Couture esküvői és alkalmi ruhaszalon?

Üzletünk a baranya-megyei Mohács városában, a Dózsa György utca 40. alatt található. Az üzlet előtt és a környező utcákban ingyenes parkolási lehetőség van.

Van-e lehetőség Mohácson kívül máshol is megtekinteni a kollekció darabjait, és ruhapróbára jelentkezni?

Ruháink kizárólag Mohácson található szalonunkban láthatóak, próbálhatók.

Tudok-e az időpontomhoz képest előbb, vagy később érkezni?

Szalonunkban 3 óránként ruhapróbák zajlanak, melyeket adminisztrációs munkával zárunk, valamint felkészülünk a következő vendégünk fogadására.

Mivel szalonunk ülőhelyeinek száma korlátozott, így előfordulhat, ha előbb, és kísérettel érkezel, hogy nincs lehetőségünk a megfelelő fogadásodra.

Célunk minden esetben egy profi, vendégközpontú kiszolgálás, melyet Neked is nyújtani szeretnénk.

Ha késve érkezel, természetesen megértjük, de arra kérünk jelezd ezt szalonunknak, hogy, tudjuk, érkezel, és a próba nem marad el.

A ruhapróbádat sajnos csak addig tudjuk biztosítani, még a következő időpontra meg nem érkezik vendégünk. Megértésedet előre is köszönjük!

Mit tegyek, ha mégsem tudok megjelenni a megbeszélt időpontban?

Ha nem tudsz eljönni a lefoglalt időpontodra, kérünk Téged, minél előbb jelezd ezt nekünk, hogy a felszabadult időpontot felajánlhassuk egy másik érdeklődőnek, és tanácsadóink ha szeretnéd, kereshessenek Neked egy új, megfelelő időpontot. Segítségedet köszönjük!

Elkísérhetnek többen is a ruhapróbámra?

Természetesen hozhatsz magaddal kísérőket, akik segítenek a ruhaválasztásban. Őket is szívesen látjuk szalonunkban.

Üzletünk ülőhelyeinek száma korlátozott, maximum 3 fő, így, ha tanácsolhatjuk, az első ruhapróbára ne hozz túl sok kísérőt magaddal, gondold át kinek a véleménye fontos számodra, kik azok, akik segíthetnek a döntésben.

Ki, vagy kik lesznek segítségemre a ruhapróbán?

A megbeszélt időpontod alkalmával tanácsadó kolléganőink állnak rendelkezésedre, segítenek kollekciónk bemutatásában, a próba jó hangulatú lefolyásában, és hozzáértő tanácsaikkal segíthetnek a választásodban.

Hogyan zajlik a ruhapróba?

Az első találkozáskor egy ruhapróbára 3 órát javasolunk, szalonunkba ilyen időközönként érkeznek a menyasszonyok, akiket tanácsadóink fogadnak.

Egy rövid beszélgetés során mi is megismerjük elképzelésedet az esküvő részleteiről, a ruháról, és hogy mi is az, amit igazán elképzeltél.

Ezután, ha van olyan ruha, amit biztosan szeretnél felpróbálni a kollekciónk darabjai közül, a próbát ezekkel a modellekkel indítjuk, majd sorra következnek még azok a darabok, melyeket mi javasolunk Neked.

Annyi ruhát próbálhatsz fel, amennyi a 3 órába belefér, így részletesen megismerheted kollekciónkat, stílusunkat. A ruhapróba végén a számodra legjobban tetsző darabokról készítünk Neked egy listát emlékeztetőül, melyen részletes árismertetés is szerepel.

Kell-e fizetni a ruhapróbáért?

Ha még nem döntötted el, hogy az első ruhapróbán megtekintett modellek közül melyiket választanád, van lehetőséged egy következő ruhapróbára, ahol megnézheted újra, a számodra legjobban tetsző darabokat.

A második alkalom 10. 000 Ft-ba kerül, melyet beszámítunk a kölcsönzés összegébe, amint kiválasztásra kerül a ruha, melyet viselni szeretnél az esküvődön.

Mivel készüljek az első ruhapróbára?

Az első ruhapróbád előtt, arra kérünk, ha van rá lehetőséged, nézz körül weboldalunkon, vagy Facebook oldalunkon, ismerd meg kollekcióink darabjait, hogy a próbára már elképzelésekkel érkezhess, ezáltal az előre kiválasztott ruhákkal tudjuk kezdeni a keresést.

Ha nincs elképzelésed, az sem baj, segítőkész, hozzáértő tanácsadóink szívesen segítenek Neked.

Mit hozzak magammal a ruhapróbára?

A ruhapróbára világos fehérneműbe érdemes érkezni, ami nem zavaró a ruhák alatt.

Arra kérnénk, hogy már az első ruhapróba alkalmával hozz magaddal egy olyan sarokmagasságú cipőt, amilyet viselni szeretnél az esküvődön.

Segítség számunkra, ha minimális, vagy smink nélkül érkezel, így elkerülhetjük a ruhák szennyeződését.

A szalonban lévő ruhákat csak bérelni vagy megvásárolni is lehet?

Legfőbb profilunk Bélavári Zita által tervezett és kivitelezett esküvői és alkalmi ruhák kölcsönzése. A szalonban lévő menyasszonyi ruhák többségében, kizárólag bérelhetőek.

Az alkalmi ruhák közül az adott év kollekciójának darabjai bérelhetőek, a szezon végétől azonban kiárusításra kerülnek, amíg a készlet tart.

A kölcsönözhető ruhák milyen méretűek?

Szalonunkban egyedi tervezésű ruhákkal találkozhatsz, mindenből csak egy darab készül, így korlátozott a méretválasztékunk. Ruháink 34-36-38-as méretűek, de néhány 40-42-es méretre megfelelő ruha is található szalonunkban.

Kollekcióink kétrészes darabjai nem csak stílusban, méretben is kiválóan kombinálhatóak. Változatos, egyedi felsőrészeink 34-36-38-40-42-es méretben állnak rendelkezésedre.

Milyen lehetőségeim vannak, ha a választott ruha mérete nem megfelelő számomra?

Abban az esetben, ha méretben nem megfelelő ruhára esett a választásod, és a méretigazítást nem lehet megoldani, javasoljuk az egyedi ruha tervezését, méretre készítését.

Lehetőséged van arra, hogy a méretben nem megfelelő felső – vagy szoknyarészt készítsük csak el a méretedben, a másik részt kölcsönözheted.

Bérlés esetén van-e lehetőségem arra, hogy a kölcsönzött ruhát méretemre igazítsák?

A ruhákat kölcsönzés esetén természetesen a méretedre igazítjuk, azonban nagy változtatásokat nem áll módunkban elvégezni a ruhákon.

Mennyibe kerül egy esküvői ruha kölcsönzése?

Menyasszonyi ruhák kölcsönzési árai: 100. 000 – 220. 000 Ft között.

Deluxe menyasszonyi ruhák kölcsönzési árai: 250. 000 Ft – 350. 000 Ft között.

Ha megtaláltam a számomra tökéletes ruhát, mik a bérléssel kapcsolatos tudnivalóim, melyek a fizetési feltételek?

A ruha kiválasztását követően, a bérleti szerződés aláírásával, valamint a bérleti díj 40%-val lehet foglalni a ruhát az adott alkalom dátumára.

Ezt követően az esküvő előtt 2-3 héttel, egy előre egyeztetett időpontban, méretigazításos próba következik.

A bérleti díj fennmaradó 60%-át, valamint a kaució összegét ( a bérleti díj 20%-a ) a ruha elvitelekor kérjük rendezni. ( a kaucióval kapcsolatos információkat a bérleti szerződésünkben részletesen megtalálod.)

Fizetni készpénzzel, kártyával, valamint banki átutalással is lehet.

A ruha személyes elvitelét javasoljuk, valamint arra kérjük menyasszonyainkat, hogy erre az alkalomra olyan kísérővel érkezzenek, akiknek tanácsadóink megmutathatják a választott ruha helyes feladását.

Mennyi ideig tart a kölcsönzés, hány napig lehet nálam a ruha?

A ruha csütörtök 9 órától elvihető, és kedd 15 óráig kell visszahozni.

Van lehetőségem arra, hogy saját, egyedi ruha készüljön számomra? Ha igen, milyen árakra számíthatok?

Igen, egyedi ruha tervezésében, készítésében több lehetőség közül választhatsz:

1. Kollekciónk egyik konkrét modelljét készítjük el a méretedben.
(Kombinálható kollekció: 250. 000 Ft – 400. 000 Ft, Deluxe kollekció: 450. 000 Ft – 600. 000 Ft.)

2. Lehetőséged van arra is, hogy több modellből állítsuk össze álomruhádat.
( 250. 000 Ft – 400. 000 Ft. )

3. Kollekcióink darabjaitól független, egyedi elképzelések, kérések, tervezői ötletek alapján készítjük el a számodra tökéletes esküvői ruhát.
( 600. 000 Ft- tól )

Minden esetben, arra kérünk, vedd fel a kapcsolatot a tervezővel, Bélavári Zitával telefonon, a +36 70 424 0227-es telefonszámon, vagy e-mailben, az info@belavarizita.hu e-mail címen.
Egyeztetünk Veled egy időpontot, amikor találkozhatsz a tervezővel, mesélhetsz elképzeléseidről, megbeszélhetitek a ruha elkészítésének részleteit.

Hogyan készüljek az első konzultációra?

Az első konzultáció alkalmával találkozol a tervezővel, és beszélgetésetek alkalmával egyeztethetitek elképzeléseidet az álomruhádat illetően.

Lehetőséged van arra is, hogy a konzultáció során a meglévő modelljeinkből párat felpróbálj, így a tervezővel közösen megtalálhatjátok a számodra legelőnyösebb fazont. Ha azonban az alkatodra nem előnyös az általad kiválasztott ruhánk, de nagyon tetszik, tanácsainkkal segítünk, hogy milyen változtatásokkal lehet tökéletes számodra is.

Melyek a következő lépések, ha saját ruhát szeretnék?

A második konzultáció alkalmával a tervező, már minden fontos információ tudatában, divatrajzokon keresztül mutatja meg Neked ötleteit.

Lehetőséged van arra, hogy több rajz egy-egy részletéből, a tervezővel közösen állítsátok össze a végleges darabot. Ezzel az alkalommal kerül sor színek, alapanyagok, kiegészítők kiválasztására is.

Minden új ruhadarab tervezésénél keressük az egyéniséget, fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatot tervező és megrendelő között. Meggyőződésünk, hogy a különböző igények és elképzelések, valamint az egyedi tervezői ötletek végül tökéletes egységet alkotnak.

Mennyi időt vesz igénybe, egy egyedi, saját ruha tervezése, méretre készítése?

Általában 4-6 hónap az ideális egy saját ruha elkészítésére.

Különleges alapanyagainkat Spanyolországból, Franciaországból, Olaszországból rendeljük, így gyakran heteket kell várni egy adott csipke, vagy selyem érkezéséig.

Hány alkalmas próbát igényel egy saját ruha elkészítése?

A méretvételtől számítva 3-5 alkalommal van szükség próbára, a ruhakészítés folyamatának különböző fázisaiban. Ruhapróbák nélkül, kizárólag a megadott méretek alapján, nem áll módunkban ruhát készíteni. Megértésedet köszönjük!

Van-e lehetőségem arra, hogy fotó alapján, más tervező által megálmodott ruhát, vagy más szalonban található modellt elkészítsék számomra?

A Bélavári Zita Couture Esküvői és Alkalmi ruhaszalonban kizárólag Bélavári Zita öltözéktervező által tervezett és kivitelezett ruhák találhatók.

Profi csapatával kerül kivitelezésre minden általa megálmodott öltözék.

Más tervező ruháját nem áll módunkban kivitelezni, megértésedet köszönjük!

Az esküvőhöz szükséges egyéb öltözékekben is tudnak segíteni?

Szalonunkban számtalan gyermek és felnőtt koszorúslány ruhákat találhatsz.

Ezek a modellek kölcsönözhetőek.

Alkalmi ruhakollekciónk nagy részét tervezőnk úgy álmodta meg, hogy megfelelőek legyenek akár menyecske ruhának is. Színben, fazonban, anyagban rengeteg lehetőség adódik egy igazán egyedi, ötletes, szexi ruha kivitelezéséhez. Gyakori kérés a menyasszonyaink részéről, hogy menyecske ruhájuk viselhető legyen más alkalmakkor is.

Koszorúslányok is találhatnak ezen alkalmi ruhák között megfelelő darabot, de saját, egyedi ruha tervezésére, készítésére is van lehetőség. Örömanyáknak minden esetben egyedileg tervezzük meg öltözéküket, szalonunkban nem találhatóak bérelhető modellek. Ezekben az esetben is arra kérünk, vedd fel a kapcsolatot tervezőnkkel, Bélavári Zitával.

A "Mint a Mátka" kollekció darabjai kölcsönözhetőek? Ha igen, milyen bérleti díjra számolhatok?

A ” Mint a Mátka” kollekciónk darabjait a bujáki népviselet öltözködési formái, azon belül is a menyasszonyi viselet ihlette. Felületi játékokkal, és díszítésekkel, valamint a kontrasztos színhasználattal izgalmas, könnyed, fiatalos, trendbe illeszkedő megoldások születtek. Az öltözékek között találhatsz bujáki, kalocsai, matyó, kalotaszegi stílusjegyeket, a ruhákat a felsorolt népviseletekből alkotta meg tervezőnk. A kollekció darabjait menyecske ruhaként 90.000 Ft-tól lehet kölcsönözni.

Ha szeretnél saját tervezésű, magyar viselet ihlette menyecske ruhát, van rá lehetőséged, ez ügyben kérünk vedd fel a kapcsolatot a tervezővel, Bélavári Zitával.

Van lehetőségem a bérelt ruhát postai úton el - vagy visszaküldeni?

A számunkra különösen értékes ruhákat kizárólag személyesen lehet elvinni, és visszahozni szalonunkba, ahol mindig szívesen látunk, és kíváncsian várjuk élménybeszámolódat!

Mennyibe kerül egy népviselet ihlette menyecske ruha készítése?

Az említett modelleket el tudjuk készíteni méretedben 200. 000 Ft-tól.